Newsletter - InBalance

За да получавате полезни анализи и актуална информация по теми, пряко свързани с нормативните изисквания към дейността на Вашия бизнес или касаещи финансите Ви като физическо лице, отделете минута и попълнете формата за регистрация.

Искате да научите повече за InBalance News или да зададете въпрос, да споделите мнение, да потърсите консултация по конкретен проблем? Можете да се свържете с нас тук: КОНТАКТИ


Присъединете се към получателите на нашия месечен информационен бюлетин като попълните полетата по-долу. Част от тях не са задължителни (населено място, сфера на дейност и позиция), но ако решите да ни предоставите тези данни, ще можем да прецизираме подбора на материали, за да сме максимално полезни. 
Благодарим Ви за доверието!
* означава това, което се изисква
*Задължително
*Задължително
*Задължително

INBALANCE България ще използва личната информацията, която предоставяте чрез този формуляр, за да Ви уведомява за актуализации в политиката ни за поверителност при наличието на такива и с цел ефективно осигуряване на достъп до нюзлетъра, за който сте се абонирали. Моля, изберете дали желаете да получавате допълнителна информация и специални предложения от нас (данните, които сте ни предоставили при абонамента си за бюлетин, ще бъдат използвани и с цел да Ви предложим избраните от Вас допълнителни опции). Ако не маркирате някоя от двете опции, ние ще считаме, че не желаете да получавате никакви други имейли от нас освен месчния ни информационен бюлетин.

Email Marketing Powered by MailChimp